logotype

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.
ΠΑΣΧΑ 2019 - ΕΥΧΕΣ Δ.Σ. ΣΕΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail

 easter2019

Ο ΣΕΑΝ Ιωαννίνων,

εύχεται ολόψυχα στα μέλη του, στις οικογένειές τους και σε όλους τους συμπολίτες

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

του Σ.Ε.Α.Ν. Ιωαννίνων

Οδυσσέας Κιτσάκης

_________


 
25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 – ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 PDF Εκτύπωση E-mail

Ο ΣΕΑΝ Ιωαννίνων, εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρο κ. Οδυσσέα Κιτσάκη, και φέτος, συμμετέχοντας στον εορτασμό της Επετείου της Επανάστασης του 1821, τιμώντας τους Ήρωες προγόνους μας του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, κατέθεσε στεφάνι και παρευρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων κατά τη διάρκεια της παρέλασης στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

του Σ.Ε.Α.Ν. Ιωαννίνων

Οδυσσέας Κιτσάκης


 
24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 – ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 106η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail

Ο ΣΕΑΝ Ιωαννίνων, εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρο κ. Οδυσσέα Κιτσάκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Κρανά και το Μέλος του κ. Κωνσταντίνο Παγανιά, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, συμμετείχε στο πλήρες Πρόγραμμα (Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Κοσμά του Αιτωλού, Δοξολογία, Πανηγυρική Εκδήλωση στο Δημαρχείο της πόλης, επίσημο γεύμα, λοιπές εκδηλώσεις) των επίσημων εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κόνιτσας για την 106η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΩΝΥΜΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ, που έλαβαν χώρα στην Κόνιτσα παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κου ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και τη συμμετοχή των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

του Σ.Ε.Α.Ν. Ιωαννίνων

Οδυσσέας Κιτσάκης


 
21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 – ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 106η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ PDF Εκτύπωση E-mail

Ο ΣΕΑΝ Ιωαννίνων, εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρο κ. Οδυσσέα Κιτσάκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Κρανά και τα Μέλη κ.κ. Ιωάννη Χασιώτη και Γεώργιο Βάββα, συμμετείχε με παρουσία και με κατάθεση στεφάνων στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις για την 106η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, που έλαβαν χώρα, το 4/ήμερο 18-21 Φεβρουαρίου 2019, παρουσία των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, στα Οχυρά και στον Τύμβο Μπιζανίου, στο Στρατηγείο του Πολέμου 2012-2013 - Χάνι Εμίν Αγά, στο Λόφο του Αβγού, στο Λόφο της Δουρούτης, στα Τσερίτσανα, στη θέση «Εικονίσματα» Τ.Κ. Μανωλιάσσας, στο Ηρώο Μπιζανομάχων και διά του Προέδρου κ. Οδυσσέα Κιτσάκη παρευρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων τιμώντας τη μεγάλη παρέλαση στρατιωτικών και πολιτικών τμημάτων.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

του Σ.Ε.Α.Ν. Ιωαννίνων

Οδυσσέας Κιτσάκης


 
13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

Ο ΣΕΑΝ Ιωαννίνων, εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρο κ. Οδυσσέα Κιτσάκη, παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του Τάγματος Εθνοφυλακής Κόνιτσας, που έγινε στις 13 Ιανουαρίου 2019 στη ΛΑΦ Κόνιτσας, παρουσία του Μητροπολίτη Κόνιτσας Σεβασμιοτάτου κ.κ. Ανδρέα, του εκπροσώπου της 8ης Μεραρχίας και των τοπικών αρχών. Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Ιωαννίνων συνεχάρη τον Διοικητή του Τάγματος Εθνοφυλακής Κόνιτσας και τους ακρίτες Εθνοφύλακες και τους ευχήθηκε για το νέο έτος.


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

του Σ.Ε.Α.Ν. Ιωαννίνων

Οδυσσέας Κιτσάκης

 

 


 
30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2019 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΝΟΜΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

     Ο ΣΕΑΝ Ιωαννίνων και φέτος, ακολουθώντας το εορταστικό πνεύμα των ημερών, πραγματοποίησε επισκέψεις σε ακριτικά φυλάκια της περιοχής ευθύνης της 8ης Μεραρχίας, προσφέροντας στους ακρίτες φρουρούς της πατρίδας μας γλυκά και συμβολικά δώρα.

      Κλιμάκιο μελών του Συνδέσμου μας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Οδυσσέα Κιτσάκη και με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΣΕΑΝ Θεσπρωτίας κ. Απόστολο Φωτιάδη, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018, επισκέφθηκαν τα ακριτικά Εθνικά Φυλάκια Προκαλύψεως στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, στις τοποθεσίες «Λημέρι» και «Κάτω Αετός» Θεσπρωτίας.

      Επίσης, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας, επισκέφθηκε το ακριτικό Εθνικό Φυλάκιο Προκαλύψεως στην Τ.Κ. Μολυβδοσκέπαστης Κόνιτσας, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.

     Οι Έφεδροι Αξιωματικοί με ικανοποίηση για άλλη μία φορά διαπιστώνουμε ότι τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι στρατιώτες μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι και αποφασισμένοι να αποτρέψουν κάθε απόπειρα επιβουλής της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας. Ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, με ψυχραιμία και εμπιστοσύνη, στέκεται δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, στο εθνικό καθήκον που επιτελούν.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2019


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

του Σ.Ε.Α.Ν. Ιωαννίνων

Οδυσσέας Κιτσάκης


 

 
23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail

   Ο Πρόεδρος μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ιωαννίνων, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο των Εφέδρων Αξιωματικών Θεσπρωτίας, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου επισκέφθηκαν τα ακριτικά Εθνικά Φυλάκια Προκαλύψεως στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, στις θέσεις «Λημέρι» και «Κάτω Αετός» Θεσπρωτίας, που ανήκουν στην περιοχή ευθύνης της 8ης Μεραρχίας.

   Ευχήθηκαν στους ακρίτες φρουρούς της πατρίδας μας για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και για το Νέο Έτος και τους προσέφεραν γλυκά και συμβολικά δώρα.

   Οι Έφεδροι Αξιωματικοί με ικανοποίηση για άλλη μία φορά διαπίστωσαν ότι τόσο τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και οι στρατιώτες μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι και αποφασισμένοι να αποτρέψουν κάθε απόπειρα επιβουλής της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας.

   Οι Έφεδροι Αξιωματικοί, οι Εθνοφύλακες και ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, με ψυχραιμία αλλά και αποφασιστικότητα, στέκονται δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, στο εθνικό καθήκον που επιτελούν.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2019


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

του Σ.Ε.Α.Ν. Ιωαννίνων

Οδυσσέας Κιτσάκης


 

 


Σελίδα 1 από 11
Facebook